A statisztika szerint a " ROZOGA GOMB " a leglátogatottabb menüpontunk. Mások a " RÓLUNK " nevet adták volna neki, de azt a kutya sem nézné meg. Csak nyugi, nem tartalak fel sokáig, másfél perc és már mehetsz is. :)

Amennyiben valami vicceset látsz az oldalon az csak a véletlen műve lehet, ugyanis mi véresen komolyan gondoljuk, amit csinálunk. Mondhatni a viccben sem ismerünk tréfát. :)
Valami egyedi oldalt szeretnénk létrehozni, ámbár az meg egy vicc, hogy milyen lassan haladunk vele.

Saját magunk fejlesztjük a netes jelenlétünket, de nem nagyon konyítunk a webszerkesztéshez , ezért a fokozott lassúság.

Egy pécsi esztergaműhely vagyunk, amihez viszont már valamicskét konyítunk.
Egyéni vállalkozás keretein belül csináljuk a konyítást, úgyhogy ne aggódj, ha felkeresed a műhelyt, nem fogsz elveszni a "gyár" útvesztőiben.

Az , hogy többes számban írunk, nem jelent mást, mint, hogy próbálunk nagyobbnak látszani, mint amekkorák vagyunk, meg lássuk be elegánsabb is.

Születésünkkor a Schellenberger László nevet kaptuk. Tudjuk, hogy bonyolult nevet kell megjegyezned, de akkoriban az egyszerű nevek már mind-mind foglaltak voltak.

Ha betoppansz a műhelybe, abban a szerencsés helyzetben leszel, hogy egyszerre találkozhatsz a cég vezérigazgatójával , az esztergályossal , takarítóval és a portással. A négy közül bármelyiknek elmondhatod , hogy mit szeretnél gyártatni.

Munkáinkról pár szót:
Lovaskocsitól az űrrepülőgép alkatrészig már szinte minden volt nálunk. Sok egyedi megrendelést is csinálunk, kisebb szériákat, magán és céges megrendeléseket. Ha megvalósítható a műhelyben akkor nem látjuk akadályát , hogy jól "ellássuk a bajod".

A műhely szerszámozottsága a kiváló kategóriába sorolható, a műhely rend meg a béka popója alá. De hát megmondták régen : A rend a kis emberek hobbija, ellenben egy zseni a káoszban is kiismeri magát. Amennyiben magas esztétikai értékkel rendelkező munkád lenne, azt is nyugodtan hozhatod, szeretünk foglalkozni precíziós dolgokkal.

A végére egy kép rólunk, hogy az utcán is felismerj....

 Pálcikaember